top of page
Den lille dyreklinikken_victorianevland.

JANNICKE HJORTH  

Veterinær, MDNV  

  

Jannicke ble utesaminert fra Szent Istvan University of Veterinary Science i Budapest, Ungarn i 2004. Hun har jobbet på flere smådyrklinikker i området. I tillegg har hun vært offentlig veterinær i Mattilsynet der hun arbeidet mye med dyrevelferd.  

  

Jannicke er en allsidig og erfaren allmennpraktiker som liker variasjonen som smådyrveterinærlivet byr på. Hun er spesielt opptatt av dyrenes tannhelse og har de siste årene opparbeidet seg god ekspertise og erfaring innen dette fagfeltet. Hun har fullført European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) sitt studieprogram dentistry I-IV, i tillegg til har hun tatt Extraktionsskurs I ved Accesia Academy.  Hun har også vært på ESAVS internal medicine I, og ESAVS surgergy I. 

  

Hjemme har hun verdens fineste katt,og to hunder; en storpuddel og en vizsla.  

  

Jannicke er medlem av Den Norske Veterinærforening (DNV), Smådyrpraktiserende Veterinærers Forening (SVF) og Sørlandets Veterinærforening hvor hun for tiden er nestleder. 

Den lille dyreklinikken_svarthvit_victor

SIV FINSTAD  

Veterinær, MDNV, GPCert SAP, Autorisert patellaattestutsteder 

  

Siv er utdannet veterinær ved Justus-Liebig-Universität Giessen, Tyskland (2003). Hun har 17 års erfaring fra smådyrsklinikk i Kristiansand og Søgne. 

  

Siv er en rutinert allrounder som stortrives i klinikkhverdagen. Variasjonen av poliklinikk, utredninger, tannbehandlinger og operasjoner passer henne perfekt. Hun liker å tilegne seg ny kunnskap og holde seg oppdatert og deltar regelmessig på videreutdanningskurs i både inn- og utland. Hun innehar det internasjonale smådyrsertifikat ESVP´s GPCert SAP (European School of Veterinary Postgraduate Studies General Practitioner Certificate Small Animal Practice). Sertifiseringen innebærer at hun har gjennomgått en omfattende videreutdanning innenfor generell smådyrpraksis med avsluttende bestått eksamen. Hun har opp gjennom årene opparbeidet seg en bred faglig erfaring og ekspertise. Hennes fokusområder fra dag èn har vært diagnostikk og behandling av øyesykdommer, og hun har blant annet fullført European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) sitt studieprogram ophtalmology I og II. De siste årene har hun også drevet mye med tannbehandlinger, og i den forbindelse har hun tatt Dentistry I og Radiologi I ved Accesia Academy. Siv er forøvrig autorisert Patellaattestutsteder. 

  

Hjemme har hun goldenretriveren «Ikon» som er hele familiens turkamerat & humørspreder. 

  

Siv er medlem av Den Norske Veterinærforening (DNV), Smådyrpraktiserende Veterinærers Forening (SVF) og Sørlandets Veterinærforening. 

bottom of page