top of page

TENNER

Tannbehandling er et av våre store satsingsområder. Begge våre veterinærer har tatt forskjellige kurs og videreutdanning fra ESAVS (European School of Advanced Veterinary Studies) og Accesia Acadamy og har lang erfaring innenfor fagfeltet. 

 

Tannproblemer er svært utbredt både hos hund og katt og kan i mange tilfeller være vanskelige å oppdage. Det er først når dyrene er bedøvet at vi kan få gjort en grundig undersøkelse av hele munnhulen, og akkurat som når vi selv er hos tannlegen tas det tannrøntgen for å fange opp sykdom som angår tannrøttene. 

 

Klinikken har en godt utstyrt tannavdeling med ultralydscaler for å fjerne tannsten på en skånsom måte, poleringsenhet, trykkluftsborr og digitalt tannrøntgen. Siden all tannbehandling hos oss foregår i anestesi er tannhavdelingen vår også utstyrt med gassanestesiapparat, oksygenmaskin og et narkoseovervåkingsapparat. Vi utfører en rekke tannbehandlinger som blant annet tannrens, enkel og kirurgisk tanntrekk og noen typer emaljebehandllinger. 

 

«På den lille dyreklinikken har vi stort fokus på forebyggende tiltak - Ved å etablere en rutine for daglig tannpuss på din firbente bestevenn hjemme kan du gjøre en enorm forskjell når det kommer til å forebygge blant annet periodontitt. Og du som eier vil lettere kunne fange opp når noe er galt.» 

Den lille dyreklinikken_svarthvit_victor
Den lille dyreklinikken_svarthvit_victor
bottom of page