top of page

DET SISTE BESØKET

Det å skulle ta farvel med sin firbente bestevenn er noe av det vanskeligste du som dyreeier kan oppleve. Mange opplever dette besøket som et av de viktigste besøkene på klinikken. Det er avgjørende at rammen rundt denne tyngste dagen av alle er så fin som overhodet mulig, slik at du opplever en fin og verdig avskjed med en god følgesvenn . 

  

"I forbindelse med det siste besøket ønsker vi å legge forholdene til rette for at du kan ta farvel i fred og ro. Vi har derfor valgt å innrede et eget stillerom på klinikken. Her kan du være helt skjermet fra andre pasienter og kunder.“ 

 

Det vanskeligste valget for mange er ofte å vite når tiden er inne. Noen ganger kan det derfor være godt å få hjelp til denne vurderingen. 
 

Du som eier velger selv om du vil være med på hele prosessen, eller bare til bedøvelsessprøyten har begynne å virke.  

Før det siste besøket kan det være lurt å ha tenkt gjennom hva du ønsker etterpå. Ved kremasjon er det for eksempel mulig å velge om du ønsker å få urne med asken tilbake, eller ikke.  Det er også mulig å få med seg en nedbrytbar eske for ditt kjæledyr for de som ønsker en grav hjemme.  
 

Vi tilbyr også hjemmebesøk for de av våre kunder som ønsker å la kjæledyret sitt få sovne stille inn i sine trygge, vante omgivelser. 

 

"Vi gjør vårt ytterste for å legge til rette for en verdig avslutning for et kjært liv" 

Den lille dyreklinikken_svarthvit_victor

Veterinær - Dyreklinikk - Veterinær på Lund

bottom of page